Ik ben een moeder van 25 en heb net een tweeling mogen begroeten in ons gezinnetje. Ik heb dit boek gekocht om er voor te zorgen dat ik mijn kindjes de best mogelijke opvoeding kan geven. Zo hebben ze een goede basis voor hun leven.

review-schrijven-pen-laptop
Hannah de Pater

Het boek heeft ons als gezin zeker een positievere sfeer gegeven. Door de tips, levenswijze en aanwijzingen hebben wij een veel betere relatie gekregen met onze beginnende puber en hopelijk zal deze positieve lijn doorzetten. Bedankt!

review-schrijven-pen-laptop
Andrew Lee

Wij hebben dit boek cadeau gedaan aan onze zwangere vriendin (en haar man natuurlijk ook). Ze waren er erg blij mee en gaan het zeker gebruiken in hun omgang met het nieuwe kindje! Top cadeau!

review-schrijven-pen-laptop
Miriam Kaasbank

Het boek was een inspiratiebron om onze opvoeding, relatie met de kinderen en onze levensstijl te veranderen en toe nu toe hebben wij daar veel plezier van! Top boek!

review-schrijven-pen-laptop
Alex blok

Bestseller

Een bestseller met al meer dan 20.000 mensen die het boek hebben gelezen en gekocht. Het is nu al meer dan 6 jaar uit en nog steeds zijn er positieve reacties erop en nieuwe mensen die het boek gaan kopen en/of lezen.

Jaren

Lezers

Laat uw reactie hier achter!

Heeft u het boek ook gelezen? Of herkent u deze problemen met het opvoeden? Heeft u wat gehad aan onze website? Laat uw reactie hier achter en geef ons goede feedback!

Submit!