Over het boek

Het Mama Masterplan Boek!

Vind hier alles over het boek, Het Mama Masterplan. Waar het boek over gaat, wat er voor komt in het boek en wat overige informatie over het boek! Voor vragen en/of opmerkingen, ga naar onze contactpagina en vul het formulier in.

Over de schrijfster

Christine Pannebakker

Auteur van het boek

Christine is een schrijfster van succesvolle boeken, blogs, krantenartikelen etc…

De inspiratie van het boek, Het Mama Masterplan kwam bij de geboorte van haar eigen kindje. Het boek geeft een kijk op het opvoeden wat revolutionair was en algemeen erg goed is gevallen bij de lezers. Zelf deskundige hebben hun positieve reacties gegeven op het boek.

Waar gaat het boek over?

De toekomst is niet alleen weggelegd voor kinderen maar ook zeker voor de oudere generaties, hun leggen in de eerste jaren van het kind de basis voor de nieuwe generatie. U heeft daarom ook groot aandeel in het leggen van een goed fundament voor het leven van uw kind. Wees een goed voorbeeld voor uw kind en laat zien hoe ze moeten leven, wees het voorbeeld waar uw kinderen altijd van zeggen, zo wil ik later ook zijn.

Is dit boek leest u hoe u dit volgens Christine het beste kan invullen al vanaf het moment dat het kindje zich begint te ontwikkelen in uw buik. Dit boek zit vol voorbeelden en tips.

Wat komt er in het boek?

Welke hoofdstukken bevat dit boek?

[dt_vc_list dividers=”false”]
  • Ervaar dat levenslessen in de buik beginnen
  • Leg het fundament voor een leven vol zelfvertrouwen
  • Ontdek wonderen met je kind
  • leef het leven dat je je kind ook gunt
  • zie in dat elke droom een deadline heeft
  • maak moederschap magisch op maandagmorgen
  • ontsluier het mysterie van jouw moederschap

Dit zijn de hoofdstukken waar het boek op gebaseerd is. Wilt u het boek aanschaffen? Neem contact met ons op of ga naar uw lokale boekenwinkel.[/dt_vc_list]

Informatie over het boek

6 jaar geleden geschreven
Lezers - 20.000+
Druk nummer - 4